Hoppträningen

Idag gick super det var mycket övning om lydning osv det gick faktiskt bra. Orkar inte gå in på detaljer då jag är ganska trött och ska kolla lite på film.
Mamma filmade men det vart lite si sådär så tror inte jag lägger upp den, Ska börja hoppa själv också hade jag tänkt så jag får väll fixa film då det är så svårt nu på träningar osv..

Tagga hoppträning

Om ca 15 minuter så drar jag mig mot stallet och då blir det hoppträning som gäller. Ska verkligen försöka fixa någon som kan filma som ni checka på! ;)

En bra dag idag

Idag känns det som en bra dag, vaknade klockan 7 åkte till skolan för att gå på möte. Träffade alla gammla klass kompisar osv. Nu blir det äta och sen blir det film time!
Slänger in en snygg outfit bild senare! ;)

klockan 7

om ca en timme drar jag mig mot stallet , uppdaterar er efter det.

Fräcka hjälmar

Några hjälmar jag inte skulle tacka nej till dock har jag den sista hjälmen.
Den första hjälmen till vänster heter Charles Owen AYR 8, vissa av er kallar den också för ''malin bayard hjälmen'' eftersom att hon rider i den. Om jag inte har helt fel så ska det finns ventelation i hjälmen finns att köpa för 2699:-

Den hjälmen i mitten är en Gpa speed air tone in tone. Den här hjälmen har ventelation och skyddande nack stöd, ganska praktiskt faktiskt. En mer sportig design. Finns att köpa för 5590:-

Och den sista hjälmen som jag själv äger är en Charles owen wellington classic. Folk rider med den i hoppning lika mycket som i dressyren. Den skyddar mot solljus. Den finns att köpa för 2450:-



En tjej som inspirerar mig..

Den här tjejn är värd en fet länk hon har jobbat sig upp dit hon är idag på en så pass kort tid, hon rider grymt, tar inte emot skit och kör sitt egna race. Jag snackar såklart om självaste Caroline Bågfeldt.

Hennes ponny är topp 10 asså, så riktigt snygg kan inte sluta kolla på honom. Hennes blogg äger det med läser den själv fallet varje dag flera gånger kollar på alla videosar och fina bilder och får inte nog. Riktigt kul om hon skulle bli en riktigt stor bloggare någon dag vilket jag verkligen tror.
Jag hoppas för guds skull att ni checkar in hennes blogg, tro mig det är värt det! :)




Dagens Ridpass - Silca Surprize.

Allt var toppat idag vädret var topp hästen var topp jag var på topp!
Ialla fall dagens ridpass blev i stora valack hagen. Hela ridpasset var grymt hon blev taggad och stark ett par gånger men det gick snabbt över vilket jag inte trodde.
hade inga förväntningar alls men hon skötte sig över förväntan. Galopperade från längst ner i hagen ända upp och trodde hon skulle ta bettet och sticka men jag kände för att göra ett försök vilket var bra gjort av mig då det gick super bra! Lugn hela vägen upp riktigt fin asså!





Bio time!

Igår var jag med elsa och vi träffade ett par vänner till mig. Vi hade en mysig kväll och kom hem runt ett halv 2 (?).
Vi vaknade runt halv 12 och åt frukost och bara tog det lugnt, vi fixade oss på 5 minuter och drog in mot stan och åt subway. Nu sitter jag hemma hos elsa och ska börja fixa mig och sen dra in mot stan igen och kolla på bio. Det får bli The hunger games för 3dje gånger hm.. Aja den är så bra så ska inte klaga.

Får väll se om det blir en lugn hemma sitta kväll eller om vi drar med ett par kompisar någon stans eller liknanade! Uppdaterar er när jag har fixat klart mig! Puss :)





Jag elsa rebecca och josefa igår. Mysig tjej kväll




Vardags inlägg

Eftersom att min ridning ligger lite lågt under fredag och lördag så blir det inte så mycket häst relaterade inlägg men ni kanske tycker att det är lika bra med vardags inlägg också? hm får väll se.

Jag och elsa ska snart bege oss in mot stan för att köpa Subway sen kollar vi lite på sommar kläder och sen får vi helt enkelt se! Försöker mobil blogga sen om det går!


Grillkväll

Igår kvar tanken att dra till långholmen och grilla och fira emilia men vi orkade inte åka dit så vi drog oss till ruben och niklas istället och grilade och hade mysigt!

Träffade Lova G, andré Z, emilia S och många flera på dagen innan vi bestämmde oss för att dra oss till ruben och niklas. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Men ska antagligen dra mig mot stan och kolla på lite sommar kläder osv.


Tippar på att bli blond igen? ;)

promenad

Vaknade runt klockan 1 och har nu ätit en nyttig frukst ;) haha måste börja träna inför sommaren lite sent ute men vafan ve, bryr sig? Ska nu gå på en mysig promenad med Elsa i den halv fina vädret.

Senare mot kvällen blir det grillning och fira min kompis Emilia! Så vi hörs senare puss!


Dagens Ridpass - Silca Surprize.

Red barbacka i ridhuset. Hon var riktigt riktigt fin faktiskt lugn osv men dom hade satt upp ett par hinder i ridhuset vilket gjorde henne väldigt taggad. Tog bara skritt och trav då jag endast red ca 30 minuter. Sitter och kollar på dalahoppet riktigt bra! Massa olika ryttare man hört om samt känner! :)

Banan

är jag inte proffs på att rita? ;)

Gårdagens hoppträning

Fram hoppning: Vi började med att komma på ett grön/vitt räke sen snett igenom till ett rosa räke. Det gick bra förutom att hon blev riktigt pigg menmen. Vi kom på det ett par gånger.
Sen skulle vi hoppa dom två hinderna fast efter det rosa hindret skulle man komma på en gansa svår sväng till en oxer som var ganska hög. Jag tappade farten lite i svängen men klarade hindret ändå.

Banan: Banan gick till såhär (ni får bild efter) 1. Vi kom på det rosa hindret som nu var en oxer, hon kom skit bra in på det och hoppade mig bokstavligen ur sadeln ramlade fram på hennes hals för hon hoppade så stort (haha) sen var det den svåra svängen till oxern och sen en båge till det gröna räket sen en svår sväng till ett hinder med sverige färg. Silla tyckte inte om det men tänkte hoppa ändå om jag inte hade släppt henne helt och litat på henne vilket jag inte skule gjort då hon är riktigt komplicerad i hoppningen och måste lite på mig dvs att jag inte kan lita på henne. Så hon stannade och jag flög av men jag tar på mig skulden haha började garva till och med haha hoppade ialla fall upp och tog om det och då gick det bra sen kommer man på 2 hinder med 3 galopp språng i mellan men jag fick 4 då min häst är välfigt kort galopperad.
Är nöjd även fast av ramlingen men men det var mitt fel så jag tänker bort det och tänker på allt bra! :)



Klänningar / tunikor som ska innförskaffas.

Gick in på Gina tricots hemsida och hur snygga klänningar/ tunikor har dom inte?
4 klänningar / tunikor jag ska köpa i sommar eller innan sommar nom nom

Hoppträning på listan

Idag är det tisdag dvs hoppträning! Älskar Tisdagar, alla är i stallet pontus är där och det går nästan alltid bra på träningarna. Kommer blogga mera under dagen!
Btw, statestiken var grym igår! ;)



Dagens Ridpass - Silca Surprize.

Som sagt red jag ju med Amanda vi tog en sväng ut o ch klättrade i en brant backe. Hon tyckte det var jobbigt och försökte springa upp för backen haha. Men jag tycker hon skötte sig bra ialla fall! ;)
Vi skrittade sen i skogen en bit upp till paddocken och så tog jag lite trav och galopp där.

Hon var lugnare än vanligt antar att hon börjar känna sig som hemma där uppe. Både galoppen och traven var bra, formen var stadig och hon rullade på fin fint! Lite springig här och där men vi jobbar på kontrollen!
Imorgon är det hoppträning vill ni ha film?Kommentera gärna eftersom att det tar tid att redigera och lägga upp den osv!


Bästa ponny plutten <3



Fräckt skal!

Kolla vilket skal jag hittade! Ursnyggt finns att köpa på http://www.mrgizmo.se finns massa snygga skal där.
Kom precis hem från stallet uppdaterar mera senare om hur det gick ;)

Mot stallet snart!

Ska snart dra mig mot stallet. Blir nog rid huset ska nog rida med Amanda och hennes ursöta ponny plutt. Får väll se vart hon ska rida så hakar jag på.
I början av dagen kände jag mig seg, hade inte lust att åka till stallet ville bara ligga på soffan. Men nu känner jag mig för hård träning på pollen och börja träna. Det är ju ändå snart sommar..
Har tänkt på en sak.. Allt skulle vara så mycket enklare med en moppe man kan själv bestämma när man ska dra sig mot stallet och man skulle aldrig behöva passa alla dumma tider till bussen osv och det skulle vara mycket roligare.

Clinik

Det har besämmts att det ska hållas en clinik på vårat stall med dels Pontus westergren och John Hickey.
Tror man kommer lära sig en hel del faktiskt, även fast man själv inte rider.
Längtar en del tills dess eftersom att det är två helt olika ryttare!



Någon av er som vart på clinik någon gång?

Vädret är på topp!

Som sagt rubriken säger allt, vädret är prima brännan är prima. Och nu till det tråkiga.. Imorgon börjar skolan och idag ska jag sitta och plugga Matte till provet imorgon usch fy och blä det är hemskt...

Ska börja fixa mig nu och funderar på om jag och elsa kanske ska köra lite fotning hemma hos mig sen? ;) asså på oss som kanske kommer ut på bloggen?
Tycker jag kört på bra som inte bara bloggar om hästar all the time hehe!




Oturs dag

Usch min gårdag fick bli en liten otursdag. Går inte in på detaljer men bussen körde förbi mig och jag fick gå 30 minuter för att få ta en annan buss, kvällen blev rolig men ändå misslyckad.. Updaterar er mera senare! . Glöm inte att kommentera , statestiken är ändp helt okej men det där men kommentarer? Visa att ni är välrdens bästa läsare lixom? :)

Vi hörs sen ska äta nu puss.




5 saker om mig och Silca Surprize

Jag:

- Älskar att träffa nya människor. Har lärt känna riktigt många senaste tiden! Älskar det.

- Har en riktig vinnarskalle. Både bra och dåligt, rider som bara den men ifall jag skulle prestera dåligt skulle jag bli sur..

- Har alltid haft så kallade ''problem hästar'' Heta, känsliga, nerviga , unga osv.

- Avskyr att sitta hemma en dag på helgen. Måste alltid hitta på något, vara med någon kompis eller något annars får jag panik.

- Jag hatar att ha jeans (haha random) Nej men jag avskyr det har alltid typ 20 par taights eller jeans taights mjukis byxor går jag inte heller runt med direkt.

Silca Surprize:

- Hon har massa ticks (stavning) På hoppningen när man väntar på att det är sin tur brukar hon bita mig i fötterna för att visa att hon vill springa, eller på äre varv så måste hon alltid ställa sig på bakbenen innan hon kan springa.

- Hennes man växer inte, hon har typ stubb fast en väldigt annorlunda + hennes färg är ovanlig.

- Hon är bara 144. Ganska liten D-ponny men hoppar ändå upp till La ragional +.
- När jag prov red henne så kunde hon inte gå ner i form i skritt, hon började alltid trava och vart stressad men nu så går det som smort!
- Hon har vart western häst. Det ni ;) , hon har bara vart hopp häst i ungefär 2-3 år.
- Hon kan inte stå med en häst till i släpet. Hon lägger sig ner för hon trampar inte om i kurvor så då tappar hon balansen och lägger sig ner istället.


Seg dag

Förlåt för uppdateringen igår men det blev lite ändringar osv och jag sov borta så har inte haft tillgång till data..
Men men idag blir det att träffa Elsa och vi ska väll träffa folk antar jag.
Ialla fall idag har jag ju som sagt vart i stallet och städat, mockat hagen , grillat osv. Tyvärr hade vi inte vädret på våran sida men men.
Red barabacka i ridhuset idag och herregud! Så sjukt fin var hon! Stadig form en aning pigg haha men det är inget ovanligt! Galoppen gick också riktigt bra!

Allt faller på plats just nu riktigt skönt! Fått reda på att jag evetuellt ska tävla på täby men det tar några dagar innan licensen accepteras osv så vi kommer missa sista anmälningsdagen men ska se om vi kan efter anmäla och sen helgen efter blir det eventuellt en till tävling!
Det rullar på nu!
image description
image description
ren och fin ;)

Min dag blir grym!

Känns som att den här dagen kommer göra susen efter all stress med skola osv.

Blir en grill kväll med tjejerna och killar och bara chilla. Snacka om allt och ingenting och bara koppla av! Gaash vad jag behöver det asså!
Sen ska nog Moa sova hos mig och vi tittar väll på film eller har spa kväll eller något liknanade! Mys!

Och imorgon blir det att gå upp klockan 10 för att åka till stallet och ha städ dag.. woho..
Kommer göra några tidsinställda under dagen + att ni kan få bild på min outfit för ikväll! kommer nog inte bli något speciellt haha men men.


Gårdagens outfit

Massage

Idag fick min prinsessa massage. Vi har en tjej i stallet som vart massör förut men som tappat det och jobbar nu upp det på olika hästar i stallet.
Dels min lilla ponny dårå. Lyx med det!

Några saker jag ska äga innan mina ponny år är över..

Dom här sakerna ska jag ha på något sätt.
Gpa hjälp och soft up stigbyglar, grymt snyggt. Dock ska stigbyglarna vara i en annan färg (min tävlings färg)

Whoho!

Nu jäklar, designen är på topp , jag är på topp , ponnyn är topp!
Nu kör vi! Tack så grymt mycket Jossan som gjorde min design! Herregud så snygg!

Bloggar mera snart lovers!



Snyggaste ponnyn i välrden

RSS 2.0